KABAKCI, GENÇLERLE BULUŞTU
 
 
 

 Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžubesi ev sahipliÄŸinde düzenlenen “Gençsel DönüÅŸüm BuluÅŸmaları” baÅŸladı. Programın ilk konuÄŸu 23’üncü ve 24'üncü dönem AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı oldu. "2023'e DoÄŸru Gençlik" konusunun ele alındığı etkinlikte Kabakcı, geleceÄŸe yön verecek olan gençliÄŸin sorumluluklarından bahsetti.

 

23’üncü ve 24'üncü dönem AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžubesi ev sahipliÄŸinde düzenlenen “Gençsel DönüÅŸüm BuluÅŸmaları” kapsamında genç fikir adamlarıyla bir araya geldi. "2023'e DoÄŸru Gençlik" konusunun ele alındığı programda Mustafa Kabakcı gençlere önemli tavsiyelerde bulundu. Millet olarak sorumluluklarımızın olduÄŸu hatırlatan Kabakcı, 2023’e dikkat çekti, genç fikir adamlarının da hedeflerini belirlemesini istedi. Kabakcı, 2023'e donanımlı olarak hazırlanan gençliÄŸin gelecekte de söz alma yetkisinin her daim var olacağını belirtti.

 

Kabakcı konuÅŸmasının devamında ÅŸunları söyledi; “Gençler tembelliÄŸi reddetmeli, kötü arkadaÅŸları reddetmeli, kötü arkadaÅŸlıklardan vaz geçmeli ve kendi kendini disipline etmeli. Hiçbir vaktinizi boÅŸ geçirmemeli, bir deÄŸil birkaç diliniz olmalı, yaz dönemlerinde tatil diye bir ÅŸeyden bahsetmemelisiniz. Her biriniz bir yerde staj yapmalı, gerekirse yurtdışına gitmelisiniz. Hz Mevlana’nın dediÄŸi gibi ayağınız burada sabit olsun ama baÅŸka dünyaları da bir pergel gibi dolaşın, 2023’ e samimi ve donanımlı olarak hazır olun. EÄŸer tarih bizi bir noktaya getirecekse, ben ÅŸuna inanıyorum en son varacağımız yer tekrar söz söyleyeceÄŸiz yer olacaktır” dedi.

 

Programın sonunda, Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžube BaÅŸkanı Abdurrahim Arslan,  tecrübelerini gençlerle paylaÅŸtığı için Kabakçı’ya teÅŸekkür ederek, günün anısına Kur-an’ı Kerim takdim etti.