“Hucurât Suresi Işığında Hz. Peygamber’e İtaat”

Enderun Eğitim Vakfı Konya Şubesi ev sahipliğinde Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle düzenlenen programda Salih Zeki Keş Hoca “Hucurât Suresi Işığında Hz. Peygamber’e İtaat” konulu konferansı verdi.

Enderun Eğitim Vakfı Konya Şubesi ev sahipliğinde Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle düzenlenen programda Salih Zeki Keş Hoca “Hucurât Suresi Işığında Hz. Peygamber’e İtaat” konulu konferansı verdi program, sözlerin en güzeli olan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayandı.

Salih Zeki Keş Hoca Hucurat suresinin tefsiri yanında O’nu anmakla birlikte O’nu anlamamamız gerektiğine ve Kitabı (Kur’an-ı) kendimize uydurmak yerine, Kitaba (Kur’an-a ) uymamız gerektiği vurgusunu yaptı. Özellikle son zamanlarda hadis inkarcılığının arttığı bu günlerde Peygamberimizi itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı bu günlerde bunu yapmak isteyen hiçbir hocaya hiçbir şahsa itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Program İlahiler ver Ezgilerin ardından okunmuş olan hatmilerin duası yapıldıktan sonra ikramlarla son buldu.