Mesire ÅženliÄŸi
 
 
 

Ak Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, Meram Belediye BaÅŸkanı Dr. Serdar Kalaycı, Prof. Dr. Ali Akpınar ve çok sayıda davetlinin katıldığı ÅŸenlikte misafirler aniden bastıran ve etkisini uzun süre devam ettiren yaÄŸmura raÄŸmen ÅŸenlikleri büyük bir coÅŸku ve kaynaÅŸma içerisinde kutladı. 
 

KonuÅŸmalar, ilahi ve ezgiler, çocuklara yönelik çeÅŸitli aktiviteler ile pazar gününü dolu dolu geçiren misafirler son olarak Meram’ın serin ve temiz havası eÅŸliÄŸinde kaşık salladıkları geleneksel mesire pilavının tadını çıkardı. Enderun EÄŸitim Vakfı tarafından kaldırılan belediye otobüsleri ile Dutlukırı piknik alana akın eden misafirler arasında en büyük eÄŸlenceyi ise çocuklar yaÅŸadı. 
ÇeÅŸitli oyunlar ve yarışmaların ardından birbirinden güzel hediyelere kavuÅŸan minikler yaÄŸmura aldırmadan günün tadını çıkardı. KonuÅŸmalar ve aktivitelerin ardından kürsüye gelen Prof. Dr. Ali Akpınar ise konuÅŸmasında, Enderun Vakfı’nın bu tür faaliyetler ile güzel bir birliktelik saÄŸladığını ifade ederken, mesire ÅŸenliÄŸinin hazırlanmasında emeÄŸi geçen herkese teÅŸekkür etti.