Merhaba Gazetesi'ne Teşekkür Ziyareti
 
 
 

 Ä°ki hafta önce çok önemli bir organizasyona imza atarak Mevlana Kültür Merkezi’nde yoÄŸun katılımın olduÄŸu ‘Namazda DiriliÅŸ’ konferansı gerçekleÅŸtiren Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžubesi, programın kamuoyuna duyurulmasında katkılarından dolayı gazetemize teÅŸekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı, Åžube Müdürü Abdurrahim Arslan ve Sosyal Ä°ÅŸler Komisyonu BaÅŸkanı Selahattin Özçelik katıldı. Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı, düzenledikleri program ve etkinliklerin kamuoyuna duyurulmasından dolayı gazetemiz Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mustafa Arslan’a teÅŸekkür etti.
Vakıf olarak eÄŸitim ve sosyal alanda faaliyet içinde olduklarını anlatan Osman BaÄŸcı, yıl içerisinde bu doÄŸrultuda belirli programlar düzenlediklerini aktardı. Namazda DiriliÅŸ programının da bu amaçla gerçekleÅŸtirildiÄŸini ve yoÄŸun katılımın olduÄŸunu belirten Osman BaÄŸcı, 09-20 Mayıs 2010’da da Kız Ortaokulu bahçesinde kermes düzenleyeceklerini açıkladı. Bunun dışında yaz dönemi için yaz okulu kayıtlarının devam ettiÄŸini, halka açık mesire programları gerçekleÅŸtireceklerini ifade eden Osman BaÄŸcı, Temmuz ayı başında mesire programının yanı sıra her yıl gerçekleÅŸen mezunlar buluÅŸmasının da yapılacağını dile getirdi. BaÄŸcı, mezunlar buluÅŸmasında, vakfın eÄŸitim çalışmaları kapsamında yardımda bulunulan mezun öÄŸrencilerin Konya’da bir araya geldiÄŸini anlattı. BaÄŸcı, eÄŸitim baÅŸta olmak üzere sosyal ve kültürel faaliyetlerinin devam edeceÄŸini sözlerine ekledi. 
Gazetemiz Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Mustafa Arslan da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti ifade ederek, vakfın düzenlediÄŸi etkinlikleri bundan önce olduÄŸu gibi bundan sonra da kamuoyuna duyurma noktasında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. Ziyaretin sonunda Osman BaÄŸcı, Mustafa Arslan’a ziyaretin anısına Mevlana Müzesi biblosu takdim etti.