Vakfımız'ın Kermesi Açıldı
 
 
 

 

Enderun Vakfı BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı, kermesten elde edilecek olan gelir ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının eÄŸitimlerine katkı saÄŸlayacaklarını söyledi. BaÄŸcı, “Vakıf olarak en büyük arzumuz ihtiyaç sahibi öÄŸrencilerin ailelerine yük olmadan eÄŸitimlerini almalarını saÄŸlamak. Bunun için baÅŸta vakıf çalışanlarımız olmak üzere herkes büyük bir özveri ile çalışıyor” diye konuÅŸtu.

BaÄŸcı, bu kermese de çeÅŸitli kurumların yanı sıra en çok hayırsever ev hanımlarının destek olduÄŸunu söyleyerek, “Kermeste satışa sunulan el iÅŸleri, çeyizler, süs eÅŸyaları, giysiler ve deÄŸiÅŸik eÅŸya çeÅŸitlerinin tamamı hayırsever ev hanımlarımızın tedarik ettiÄŸi ürünler birçoÄŸu kendilerin el emekleri. Bunun yanı sıra öÄŸrencilerimiz olsun, gençlerimiz olsun bizlere büyük destek veriyor. Ev hanımlarımız evlerinde yaptıkları günlük sıcak yemek çeÅŸitlerini kermese getiriyor. Burada görev alan bayanlar mantı, saç böreÄŸi gibi hamur iÅŸleri ile kermese büyük oranda katkı saÄŸlıyor” dedi.

Kermesin ÅŸehrin en kalabalık yerinde olduÄŸu için büyük ilgi görmesinin de sevindirici bir durum olduÄŸunu söyleyen BaÄŸcı, Konya halkının verdiÄŸi desteÄŸe de teÅŸekkür etti.
 Kermese, Konya milletvekili Ali ÖZTÜRK, AK Parti Ä°l Yönetim Kurulu üyeleri ve Meram Belediye BaÅŸkanı Serdar KALAYCI tarafından ziyaretler gerçekleÅŸti.

http://www.merhabahaber.com/haber/25479/Enderun_Vakfi8217ndan_kermes.html