ALTINEKİN'E YÖNELİK GEZİ DÜZENLEDİ

9,10 Nisan 2011 Tarihinde düzenlenen geziye katılan Altınekin esnaf ve öÄŸrencileri öncelikle NevÅŸehir Ä°linin taraihi yerlerini gezdiler.Burda Enderun EÄŸitim Vakfı Genel Merkezi tarafından ağırlandılar.Pazar günü Kayseri'ye geçen misafirler Enderun EÄŸitim DerneÄŸini ziyaret ettiler.Kayseri'nin Tarihi mekanlarını gezen misafirler Erciyese çıkarak Nisan ayında karın tadını çıkardılar.Geziye eÅŸlik edin Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžubesi sorumlusu Abdurrahim Arslan bu tür gezilerin muhabbete vesile olduÄŸu,bu gezilerden asıl hedeflenen yeryüzünü gezin ve ibret alın buyruÄŸuna mukabil hareket ederek bu gezilerin eÄŸitime çevirmek olduÄŸunu beliritti.Geziye katılan Altınekinlilerin memnun bir ÅŸekilde evlerine döndükleri gözlendi.