Onun hayatını Demircan anlatacak

Kutlu DoÄŸum Haftası münasebetiyle Ä°lahiyatçı-Yazar Ali Rıza Demircan, 2 Mayıs 2011 Pazartesi günü Konya’ya gelerek “Hz. Peygamber’in Hayatı Kur’an’dı” konulu konferans verecek. Enderun EÄŸitim Vakfı ve Selçuklu Gençlik EÄŸitim Kültür Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi’nin iÅŸbirliÄŸinde “Hz. Peygamber’in Hayatı Kur’an’dı” konulu konferans düzenlenecek. Kutlu DoÄŸum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konferans 2 Mayıs 2011 Pazartesi günü saat 20.30’da gerçekleÅŸtirilecek ve konferansa konuÅŸmacı olarak Ä°lahiyatçı-Yazar Ali Rıza Demircan katılacak.

Konferansla ilgili bilgi vermek için Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklamalarda bulunan Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı, Hz. Muhammed (S.A.V.)’nin dünyaya teÅŸriflerinin 1440. Yıldönümü dolayısıyla Alâeddin DüÄŸün Salonu’nda programı tertip edeceklerini kaydetti. Kutlu DoÄŸum Haftası etkinlikleri kapsamında 4 ayrı kademede Allah Resulünün hayatı ile ilgili bilgi yarışması düzenlediklerini de aktaran Osman BaÄŸcı, “Katılımın oldukça yoÄŸun olduÄŸu yarışma 10 Nisan 2011 tarihinde Özel ArmaÄŸan Koleji’nde yapıldı. Yarışmamızda dereceye giren 24 kiÅŸiye 2 Mayıs 2011 pazartesi akÅŸamı düzenleyeceÄŸimiz programda hediye takdimlerini yapacağız” dedi. BaÄŸcı, programa tüm Konyalıların davetli olduÄŸunu ve bayanlara özel yer ayrıldığını da kaydetti.

HASAN AYHAN