Kermes geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere

Kermeste elle yapılan su ve saç börekleriyle, kek ve pasta çeÅŸitleri bulunuyor. Kermes açılışında konuÅŸan Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı, kermes açmalarındaki amaçlarının ihtiyaç sahibi öÄŸrencilere ve ailelere yardım etmek olduÄŸunu söyledi. Kermesle birlikte gönül ehli insanlarla buluÅŸacaklarını da dile getiren Osman BaÄŸcı, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: “Kermesimiz hayır çarşısı gibi olacak. Kermeste bulunan her ürünü elle vakfımızın kadınları yapıyor. Kermesin gelirleri ihtiyaç sahibi öÄŸrencilerimize vereceÄŸiz. Vakfımız ihtiyaç sahibi 120 öÄŸrenciye yardım ediyor. Bu kermesimizde yardım amaçlı yaptığımız faaliyettir. Yapılan faaliyetin çok güzel ve anlamlı olduÄŸunu düÅŸünüyoruz. Kermesimiz 14 gün burada açık kalacak. Konyalı yardımsever insanların kermesimize gelerek ihtiyaç sahibi öÄŸrencilere yardımcı olmalarını istiyoruz. Ayrıca kermesimiz hayırsever insanların buluÅŸma yeri olacak.”
Dayanışmanın Gücü Kermesi çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan duanın ardından açıldı.