Pakistan Hubeyb Vakfından Ziyaret

Ä°HH Ä°nsani Yardım Vakfının Pakistandaki çalışmalarını birlikte kordine ettikleri Hubeyb Vakfı Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Yetimhane merkezlerinin eÄŸitimci genel kordinatörü Zahit Zaim Bey Ve Anadolu Ä°nsani Yardım DerneÄŸi BaÅŸkanı Hidayet Yılmaz bey ile beraber vakfımızı ziyaret ettiler.

Hubeyb Genel BaÅŸkan Yardımcısı  EÄŸitime önem verdiklerini,Konya'da EÄŸitime gönül vermiÅŸ Stk ları gezerek çalışmaları hakkında bilgi almak amacıyla bu ziyareti gerçekleÅŸtirdiklerini söylediler.Vakfımızın Ünüversite birim sorumlusu Ömer Sarıkaya eÄŸitim çalışmalarımızı ve eÄŸitim progrmalarımız hakkında bilgi verdi. Vakıf sorumlusu Abdurrahim Arslan Enderun EÄŸitim Vakfımızın çalışmalarını , Bemder ve Segederin faliyet alanları hakkında misafirleri bilgilendirdi..Ziyaret sonunda Zahit Zaim bey memnuniyetlerini dile getirdi.