Umuda Bir Adım Derneğinden ziyaret.

Umuda Bir Adım DerneÄŸi Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Hülya Belirir  tüm engelli çocukların ve annelerinin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki hak ve çıkarlarının korunup geliÅŸtirilmesini  ve de gelecek nesillere örnek olacak bir sivil toplum kuruluÅŸu  olmak amacıyla NevÅŸehirde engelli çocukları olan engelsiz ailelerle birlikte böyle bir dernek kurduklarını beliritti.Dernek faaliyetleri kapsamında Konya yı Engelli çocukları ile birlikte ziyaret ettiklerini ve çeÅŸitli ziyaretler gerçekleÅŸtirdiklerini söyleyen Belirir Enderun EÄŸitim Vakfı tarafından misafir edilmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Enderun EÄŸitim Vakfımız tarafından ikram edilen öÄŸlen yemeÄŸin ardından vakfımızda bir süre dinlenen misafirler Konya Gezilerine devam etttiler.