Nurettin Soyak'tan STK lara Ziyaret

Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžubesince düzenlenen 1.Baciyan Seminerine KonuÅŸmacı olarak katılan Nurettin SOYAK programın ardından nezaket ziyaretlerinde bulundu.Ä°lk olarak Konya Sivil Toplum KuruluÅŸları Ä°cra Heyeti BaÅŸkanı Latif SELVÄ° yi makamında ziyaret etti.Ardından Merkezi Konyada bulunan Gençleri Evlendirme veMihir vakfına ziyarette bulundu.Ziyarette Nurettin Soyak Hocaefendiye Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı Enderun EÄŸitim DerneÄŸi BaÅŸkanı Selehattin Özçelik ve Selçuklu Gençlik DerneÄŸi(SEGEDER) Kordinatörü Mustafa Metin EÅŸlik ettiler.Mihir Vakfı Genel BaÅŸkanı Mustafa Özdemir ve Mütevelli Heyeti BaÅŸkanıProf.Dr. Saffet Köse tarafından karşılandılar.Mihir vakfı çalışmaları hakkında bilgi alan SOYAK Türkiye Genelinde  Enderun Camiası çalışmaları hakkında da bilgi verdi.Samimi bir havada gerçekleÅŸen ziyaret karşılıklı hediyeleÅŸmenin ardından sona erdi.