Altınekin'de Çanakkale Şehitleri anıldı

Dejenerasyonun derinleÅŸerek ilerlediÄŸi topraklarımızda bu gidiÅŸe dur diyebilmek ve milli manevi deÄŸerlerine sahip bir nesil yetiÅŸtirme gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Enderun EÄŸitim DerneÄŸi Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir ÖzöÄŸür, "Bu çerçevede gücümüz yettiÄŸince çalışamaya devam edeceÄŸiz. Bu çalışmaları yapmak bizim, bu topraklara, atalarımıza ve gelecek nesillere olan borcumuzdur" dedi.

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü sebebiyle Konya'nın Altınekin Ä°lçesi'nde düzenlenen programa EÄŸitimci-Yazar Abdullah Topaç konuÅŸmacı olarak katıldı.

Katılımın yoÄŸun olduÄŸu program Vakfın Konya Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı'nın okuduÄŸu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle baÅŸladı. ÖÄŸrenciler tarafından okunan Çanakkale ÅŸiirlerinin ardından EÄŸitimci Yazar Abdullah Topaç dinleyicilere Çanakkale deniz ve kara savaÅŸları hakkında bilgiler aktardı.

Duygu dolu anların yaÅŸadığı program, Enderun EÄŸtim Vakfı Konya Åžubesi tarafından Abdullah Topaç'a verilen plaketle son buldu.