Enderun-Der Altınekin Temsilciliği Açıldı

Enderun EÄŸitim YardımlaÅŸma ve Dayanışma DerneÄŸi Altınekin TemsilciliÄŸin açılış programına Enderun-Der BaÅŸkanı Selehattin Özçelik,Enderun EÄŸitim Vakfı Konya Åžube BaÅŸkanı Osman BaÄŸcı,Altınekin Belediye BaÅŸkanı Ali Poçan ve çok sayıda Altınekinli vatandaÅŸ katıldı.

Enderun-Der BaÅŸkanı Selehattin Özçelik geleceÄŸimizin teminatı olan gençlerin milli ve manevi deÄŸerlere sahip gençler olarak yetiÅŸmeleri için gayret ettiklerini ve bu çalışmaları merkezden ilçelere yayma gayretinde olduklarını beliritti.Altınekin Belediye BaÅŸkanı Ali Poçan hizmet amaçli açılan temsilciliÄŸin açılışından dolayı dernek yetkililerine teÅŸekkür ederek,belediye olarak bu tür çalışmalara katkı saÄŸlayacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından misafirlerle birlikte iftar yapıldı.